6945361061, 6978159270 Ναύπακτο
hero image
 
 
 
Tsirimwkos
Εμπόριο - Επεξεργασία - Τοποθέτηση Μαρμάρων & Πετρωμάτων Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανία 

Η επιχείρηση μας “Tsirimwkos” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στην Ναύπακτο, δραστηριοποιείται από το 1965 στο χώρο της εμπορίας, επεξεργασίας και τοποθέτησης μαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιακών πετρωμάτων στις όμορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανία.

Συνεχίζοντας στη μακρά παράδοση στο χώρο η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, εξακολουθεί να προσφέρει ποιοτικές και υψηλής ποιότητας κατασκευές αλλά προϊόντα σε οικονομικές τιμές. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση μαρμάρων, γρανίτη, χαλαζιακών πετρωμάτων και επενδύσεις πέτρας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση τους και με έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
 
 
     
     
 
 
Παράλληλη, αναλαμβάνουμε την συντήρηση μαρμάρινων δαπέδων καθώς και αμμοβολές και υδροβολές Πανελλαδικά. 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του μαρμάρου και των πετρωμάτων, σας εγγυώνται ποιότητα κατασκευής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. 

Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να ακούσουμε κάθε επιθυμία σας, να ανταποκριθούμε άμεσα με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 
 
     
     
 
 
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής και προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα τις προσιτές τιμές. 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ναύπακτο και όλη την Αιτωλοακαρνανία.