6945361061, 6978159270 Ναύπακτο
hero image
 
 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ
Tsirimwkos | Εμπόριο - Επεξεργασία - Τοποθέτηση Μαρμάρων & Πετρωμάτων Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανία 

Η πέτρα είναι φυσικό υλικό που με την κατάλληλη κατεργασία μπορεί να χαρίσει ζεστασιά και ομορφιά στον χώρο σας. Είναι ένα φυσικό υλικό υψηλής αισθητικής, υψηλής αντοχής, με θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες και δεν επηρεάζεται από μικροοργανισμούς.

Η επιχείρησή μας “Tsirimwkos” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει επενδύσεις με πέτρα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. 

Διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη πέτρας, ο πελάτης μπορεί να διαλέξει την πέτρα που επιθυμεί για το χώρο του ώστε να έχει το αποτέλεσμα που έχει φανταστεί. Έπειτα εμείς με πίστη στην παράδοση, επεξεργαζόμαστε τις πέτρες και χτίζουμε με μοναδικό στόχο το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία, την τεχνογνωσία και το έμπειρο συνεργείο μας παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας.

Πραγματοποιούμε κατασκευές οι οποίες εναρμονίζονται με το φυσικό πέτρωμα και με το περιβάλλον που το υποδέχεται, ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για τη υψηλή αισθητική τους και για την προσοχή τους στην λεπτομέρεια.
 
  Εσωτερικούς & Εξωτερικούς Τοίχους
  Τζάκια
  Φράχτες
  Παρτέρια
  Σκαλοπάτια
  Μπάρμπεκιου
  Μνημεία
  Πλακόστρωτα
  Ειδικές Κατασκευές κ.α.
 
 
     
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ναύπακτο και όλη την Αιτωλοακαρνανία.