6945361061, 6978159270 Ναύπακτο
hero image
 
 
 
ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ
Tsirimwkos | Εμπόριο - Επεξεργασία - Τοποθέτηση Μαρμάρων & Πετρωμάτων Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανία 

Το μάρμαρο, ο γρανίτης και τα φυσικά πετρώματα είναι διαχρονικά υλικά που δίνουν εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε χώρο. Τον αναβαθμίζουν προσδίδοντάς του κύρος και πολυτέλεια. 

Με πίστη στην παράδοση του μαρμάρου και των πετρωμάτων, η επιχείρησή μας “Tsirimwkos” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για την τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιακών πετρωμάτων στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας δίνουν την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ιδανικές λύσεις στη σύγχρονη οικοδομή και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία σε μάρμαρα, γρανίτες, χαλαζιακά πετρώματα και πολλά ακόμα φυσικά πετρώματα, μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του χώρου σας.

Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής.
 
  Δάπεδα
  Πάγκους Κουζίνας
  Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες
  Επένδυση Πισίνας
  Πάγκους Μπάνιων
  Επένδυση τζακιού
  Περβάζια
  Μνημεία
  Ορθομαρμάρωση κτιρίου
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
     
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ναύπακτο και όλη την Αιτωλοακαρνανία.