6945361061, 6978159270 Ναύπακτο
hero image
 
 
 
ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ - ΥΔΡΟΒΟΛΕΣ
Tsirimwkos | Εμπόριο - Επεξεργασία - Τοποθέτηση Μαρμάρων & Πετρωμάτων Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανία 

Η επιχείρησή μας “Tsirimwkos” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο, δραστηριοποιείται παράλληλα και στο χώρο της αμμοβολής και της υδροβολής, εξυπηρετόντας πανελλαδικά και σε οικονομικές τιμές. 

Η μεγάλη και πολυετή εμπειρία μας, καθώς και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, καθιστούν την επιχείρησή μας μία από τις καλύτερες στο χώρο της αμμοβολής και υδροβολής. 
 
 
 
     
     
 
Υδροβολή & Αμμοβολή
Καθαρίζουμε με σύστημα για εκτόξευση νερού η εκτόξευση ξηρής ή υγρής άμμου το οποίο έχει σκοπό την απομάκρυνση ρύπων και δύσκολων λεκέδων όπως χρώματων, ρητινών, γράσων και λοιπών στοιχείων από προσόψεις κτιρίων, εξωτερικών χώρων, σε μάρμαρο και μέταλλο, τοίχους, ξύλο, μνημεία και πλατείες και γενικώς όπου απαιτείται καθαρισμός δύσκολων υλών σε δύσκολες επιφάνειες.

Αποτελεί την πλέον διαδεδομένη μέθοδο προετοιμασίας βαφής των χαλύβδινων επιφανειών. 

Καθαρισμός κάθε μορφής επιφάνειας (μεταλλικής, πέτρινης,ξύλινης, κλπ) με χρήση ζεστού ή κρύου νερού υψηλης πίεσης έως και 700 bar, για την απομάκρυνση σκουριάς, χρώματος και αλλων ανεπιθύμητων υλικών.

Το συνεργείο μας έχει ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό πέτρινων παραδοσιακών κατοικιών, εκκλησιών και βιομηχανικών μονάδων εξασφαλίζοντάς σας άψογα αποτελέσματα και υψηλή αισθητική σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.
 
 
     
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ναύπακτο και όλη την Αιτωλοακαρνανία.